Menu

Parhaat pihvipaikat Helsingissä


Helsinki on hieno ravintolakaupunki ja siellä on valinnanvaraa pihvinnälkäisille syöjille. Tässä TripAdvisorin listausta mukaellen koottuna pääkaupunkimme parhaimmiksi arvosteltuja pihvipaikkoja:

1. PUOSUN KELLARI on saanut tähtiä täydet viisi, jossa ruoka saa 5, palvelu 4,5 ja hinta-laatusuhde 4,5 tähteä. Vanhan laivan miljöötä kehutaan ja pippuripihvin sanotaan olevan parasta lajissaan, ja muukin ruoka taivaallisen hyvää. Annoksen keskihinta on 9-32 euroa.

2. GOODWIN THE STEAK HOUSE on saanut tähtiä kokonaisarvosanalla 4,5, jossa oli tähditetty ruoka 4,5, palvelu 4 ja hinta-laatusuhde 4. Ravintola on selkeästi avoinna joka päivä klo 11-23. Erityistä kiitosta ravintola on saanut kotoisasta ja tunnelmastaan, hyvästä ruoasta, sujuvasta palvelusta. Esteetön pyörätuolilla kulkevalle.

3. PARRILLA ESPANOLA on saanut tähtiä 4,5, jossa ruoalle ja palvelulle on annettu 4,5 tähteä, hinta-laatusuhteelle 4 sekä tunnelmalle 3,5. Espanjalainen miljöö ja ystävällinen palvelu miellyttää monia ja aina laadukas ja hyvä välimerellinen ruoka saa kiitosta.

4. STEFAN’S STEAKHOUSE on saanut tähtiä kokonaisarvosanalla 4, jossa on annettu ruoalle ja palvelulle 4 tähteä, hinta-laatusuhteelle 3,5 sekä tunnelmalle 4 tähteä. Arvosteluissa mainitaan ravintolan hyvät pihvit ja kohtuullinen hintataso, palvelussa on saattanut olla satunnaisesti hiukan petraamisen varaa mutta pääosin ollaan oltu tyytyväisiä. Annoksen keskihinnat vaihtelevat 18 – 59 eurossa. Esteetön pyörätuolilla kulkevalle.

5. BBQ HOUSE on saanut tähtiä 4, joista ruoka ja palvelu 4 tähteä, hinta-laatusuhde ja tunnelma kumpikin 3. S-ryhmän ravintola joka on saanut arvosteluissa kiitosta hyvistä pihveistä ja sijainnistaan, mutta palvelu on saanut hieman kritiikkiä. Esteetön pyörätuolilla kulkevalle.

6. AMIGO 4 tähteä, joista ruoka ja palvelu 4,5, hinta-laatusuhde ja tunnelma puolestaan 4 tähteä molemmat. Espanjalaistunnelmainen ravintola joka saa kiitosta erinomaisista pihveistään ja ravintolan kehutaan olevan juuri sopiva romanttiselle kahdenkeskiselle illalliselle. Hieman nuhjuista yleisilmettä ihmetellään.

7. Grill It on saanut myöskin neljä tähteä kokonaisarvostelussa, jossa 4 on annettu ruoasta ja tunnelmasta, 3,5 sekä palvelusta että hinta-laatusuhteesta. Asiakkaat kiittelevät maukasta ruokaa, pihvejä sekä blinejä ja jälkiruokia ja ihmettelevät S-ravintolan hieman etnisiä vaikutteita esimerkiksi henkilökunnan kielitaidossa tai sen puutteessa. Keskihinta annoksilla saattaa yllättää haarukallaan 31-122 euroa. Esteetön pyörätuolilla kulkevalle.