Menu

Kokkauskurssit: muita kursseja


Sekä amatööreille että ammattilaisille on tarjolla monenlaisia kokkauskursseja sekä Suomessa että ulkomailla. Tutustuimme Internetin kurssitarjontaan pääkaupunkiseudulla kaudella 2018 – 2019, sekä myös ulkomaiseen tarjontaan, ja muun muassa seuraavanlaisia mielenkiintoisia kursseja tuli vastaan.

Kokkikoulu Espa

Kaikille avoimet kokkikurssit joissa opetellaan kokkailun perustekniikoita hauskasti ja ammattilaisten opastuksella. Kurssin hintataso on alle 100 euroa henkilöltä, ja sitä voisi suositella vaikka lahjaksi ystävälle ja itselle.

Kokkikurssit Nokka

Hieman gourmeemaisempaa kokkailua kurssilla tarjoaa Ravintola Nokan keittiö Kokka, jossa voi valmistaa ravintolan keittiötiimin opastuksella koko menun oman ryhmän kanssa. Kurssin hinta vaihtelee 100-200 euron välissä henkilöltä, ja ryhmän koko tulee olla vähintään 6 henkilöä.

Green Street

Green Street järjestää mm. raakasuklaatyöpajoja, joissa parin tunnin aikana pääsee perehtymään raakasuklaan saloihin ja valmistamaan siitä itselleen herkkuja. Kurssille voi lähteä vaikka yksinkin, mutta ryhmän koon tulee olla vähintään kymmenen jotta kurssi toteutuu. Hinta noin 60 euroa henkilöltä.

Ruokailo

Ruokailo järjestää mm. vegaanisen leivonnan kursseja ja lupaa vähintään seitsemän sortin kattauksen. Kurssille voi osallistua yksin tai ystävän kanssa, ja hintakin on reilusti alle satasen henkilöltä.

GAF Tour & Travel

GAF Tour & Travel järjestää italialaisen keittiön kokkailukursseja autenttisesti paikan päällä Firenzessä. Kurssien hinnat ovat 50 – 100 euron välillä viineineen, ja kurssille voi osallistua yksin tai ystävän kanssa. Mukava ohjelmanumero ulkomaanmatkaan.

Cook In Shanghai

Cook In Shanghai järjestää kokkauskursseja aidossa ympäristössä shanghailaisessa kodissa enintään kuudelle ihmiselle kerrallaan. Mukana kurssilla on englantia puhuva tulkki, ja kurssilla paitsi valmistetaan kiinalaista ruokaa, myös keskustellaan mm. lääketieteestä ja kiinalaisesta ruokakulttuurista noin neljän tunnin ajan. Hinnat vaihtelevat 100 euron molemmin puolin.

Arto Rastas Catering

Arto Rastas catering järjestää asiakasryhmille räätälöityjä kokkauskursseja joko tiloissaan Helsingissä tai Lempäälässä, tai sitten tuo kurssin asiakkaan tiloihin, kotiin, toimistoon tai vaikka teollisuushalliin. Kurssien hintataso määräytyy tarjousten perusteella.

Gourmand Wine Wine

Kokkailua ja laatuviinejä, Gourmand Wine Winen kokkauskurssille voi osallistua Gourmandin opetuskeittiössä tai tilata kurssin omiin tiloihin. Suomalaiset raaka-aineet, kuten poro tai suomalainen kala ovat pääosassa. Kurssin hintaa ei mainittu, eli tarjousta kyselemään.