Menu

Kokkailua Youtubessa


Mitäpä ei Youtube -kanavista löytyisi, ja kokkailuaiheisia videoita nyt ainakin. Poimin niistä muutamia viihdyttäviä ja erityisen kiinnostavia esittelyyn, ja nälkähän siinä tuli.

Retkiruokia

Kalastuskanavalla oli retkiaiheisia kokkausvideoita kuten kalan kokkausta retkiolosuhteissa – nopea perkaus ja paisto muurikalla, nuotioruokaa nopeasti ja helposti – Peltsin ihanaa foliokalaa, sekä ahvenen nylkeminen & kokkaus nuotiolla. Alkoi ihan tehdä mieli retkelle upeaan suomalaiseen luontoon ja nuotiokokkailemaan näitä videoita katsellessa.

JONEZ63, grillimestari Chef Jonez esittelee videoillaan mm. lihaisan flat iron steak -pihvin paistoa nuotiotulella, Atrian takuumurean paahtopaistin valmistusta sekä Grillimaisteri 2018 -kilpailusta, Joensuun osakilpailusta videota kilpailijan näkökulmasta. Hänen kanavallaan oli myös monia muita, lähinnä lihan grillailun -aiheisia, videoita.

UKOT KOKKAA on julkaissut viisi kokkausaiheista videota aiheina kalan savustus, lihan savustus, loimulohi, rosvopaisti sekä ribsit jallukastikkeessa, nam. Yksinkertaista äijämäistä kokkailua selkeistä raaka-aineista ilman turhia kommervenkkejä.

JOTTAI PIENTÄ -kanavalla on kalastusaiheisia videoita ja Erätulilla -sarjan kokkausvideoita joista hauki fileiksi ja pihveiksi oli selkeä opastusvideo ja kokki Kaldoaivissa puolestaan erätulilla erämaassa erävarusteissa kokkailua.

EETUN VÖLJYSSÄ, Eetun omia retkeilyvideoita pääasiassa näyttävä kanava, jossa muutama kokkailuvideo myös, ja näistä kiinnostava oli mm. 2017 aloitettu sarja kalankäsittelyn ABC, jossa kirjolohi ja hauki fileoidaan ja paloitellaan oikein näppärästi – näin kokinkin näkökulmasta. Myös kuivalihan valmistaminen uunissa , ruokaa retkelle on astetta erikoisempi kokkailuvideo.

Lihaisia herkkuja

MR TUOMO kokkailee kokkina videoillaan mm. kuninkaiden pääkallopataa, mättöburgeria, lihaisia burgeritaskuja, rosvopaistia sun muita lihaisia eväitä lukuisten muiden videoidensa ohessa.

MKÄHÄRI, lukuisia herkullisia ruokia kokkaileva tubettaja, mm. stroganoff, naudansuikalelihakastike, nautaburrito ja hartaudella haudutettu lihapata ovat MKähärin videoiden aiheina, erittäin herkullisen näköisiä reseptejä.

VISKAALIN vasta pari kokkailuvideota esittelevällä kanavalla on tarjolla palapaistia ja pihvin paisto -vinkkejä

Enemmänkin opetusvideon tapaisia lihankokkaus- ja lihanleikkaus -videoita löytyy mm. HK GRILLAUS -kanavalta, jossa löytyy vinkit mm. naudanlihan grillaamiseen, liharuokien valmistamiseen aina jauhelihakastikkeesta stroganoffiin. Kanavalta saa apuja mm. naudan entrecoten tai pihvien leikkaamiseen, liekitysohjeita sun muuta missä nyt vain lihan kokkailussa saattaa viisaampien ohjeita tarvita. Myös K-RUOKA kanavalta löytyy runsaasti videoituja liha- ja kalaruoanvalmistusohjeita, joiden avulla onnistuu varmasti.

Eipä muuta kuin katsomaan ja kokeilemaan!